tiistai 26. elokuuta 2014

Siirrytäänkö kultakaloihin?

Koulukisat oli aika pohjanoteeraus.

Meidän kisatiimillä on varmaan joku kirous, ettei koskaan onnistu. Kisapaikalla kentän pohja oli koko viikon rankkasateiden jälkeen aika kuravelliä, välillä vähän liukasta ja upottavaa. Hiirin mielestä tuomarinpäädyn koirat oli hurjan jännittäviä, ja se säikkyi niitä pari kertaa. Mulle iski taas kisajännitys ja unohdin ratsastaa... Rata oli aika katastrofi, ja saimmekin päätähuimaavat prosentit 50,3! Siiri puolestaan oli kummallakin radoillaan (Sonia heC, Mari KN) tosi hyvän ja tarmokkaan näköinen, ja sai parempia prosentteja. Marin kanssa Siiri teki 56,2 % suorituksen ja ratsukko oli kuudensina. Maja tepsutti kivat radat, mutta eu saanut kovinkaan kummoisia pisteitä. Tassu puolestaan oli hieman virtaisa...  joten ei silläkään sujunut niin hyvin. No, treeniä treeniä! ;) Kuvia ja videoita kisoista on tulossa (kunhan ne vain joku jaksaisi ladata koneelle.)
Hiirin mielestä olisi paljon kivempaa kirmailla
villisti kentällä kuin mennä koulukisoihin :)

Cindykin on samaa mieltä...
Suunnittelimme viikon päästä lähtevämme Stall Sandbackenin estekisoihin hyppelemään. Myös yhdet kenttäkisat Niinisalossa on nyt tiedossa. Sinne ajattelimme lähteä minä Hiirillä 5-6v hevosten harraste tasoiseen luokkaan ja Mari Anubiksella tutustumisluokkaan, joka on jo astetta haastavampi.

Niinhän sitä sanotaan, että jos ei pärjää koulussa, pitäää siirtyä esteille. Jos ei esteillä pärjää, niin kenttäään. Jos ei sielläkään onnistu niin jäljelle jää suokkiluokat! (Ja sen jälkeen on vaan huono) :D

Muuten arki rullaa oikein mukavasti. Projektiheppojen kanssa on edistytty kivasti. Jerry & Willouw ovat harjoitelleet vähän juoksutusta ja niitä on talutellu yms ja tamman kanssa harjoiteltiin eilen perusapuja. Otimme ensimmäset raviaskeleet, tehtiin kaikenlaisia kuvioita ja mm. Kyran aakosia. Alla pieni pätkä n. viikko sitten Sheban kanssa touhuilusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti