perjantai 17. lokakuuta 2014

Asiakaspalaute kyselyn satoa

Päätin kirjoittaa tallinomistajana blogiin päivityksen syksyn kuulumisista.

Ensinnäkin kiitos kaikki ihanat asiakkaamme asiakaspalautekyselyyn vastaamisesta! Saimme uskomattoman upeaa palautetta ja todella hyviä ja käytännöllisiä kehittämisideoita, joita aijommekin nyt idea kerrallaan ryhtyä suunnittelemaan ja toteuttamaan. Arvonnassa palkinnon (ilmainen ratsastustunti) voitti ponikerholainen Inka Teppo, onneksi olkoon!

Kyselyn perusteella olemme selvästi kokoperheen ratsastuskoulu, jossa viihtyisyys tulee hyvästä talli-ilmapiiristä, hevosystävällisyydestä ja hevosten hyvästä ja luonnonmukaisesta hoidosta sekä asiallisista puitteista.

"Mukavat / hyvät / osaavat ratsut"
"Hyvät opet"
"Ei tehdasmainen"
"plussa hinta & sijainti & pienet ryhmäkoot"
"Kiva rento meininki"
"Iso kenttä, lämmin maneeesi, hyvä estekalusto"
"Plussaa siitä, että ratsastukseen ja hevostenhoitoon on yhdistetty ihmisten henkinen hyvinvointi"
"Mukava ilmapiiri, kohtuullinen hinta, hyvä opetus, hevosystävällinen kohtelu, avoin suhtautuminen hevosmaailman uusiin "virtauksiin / suuntiin" unohtamatta perinteisiä oppeja"
"Täällä kohdellaan sekä hevosia että ihmisiä ystävällisesti ja hyvässä hengessä"

Henkilökunta ja kaikki reippaat avustajat saivat kehuja ystävällisyydestä, positiivisuudesta ja iloisuudesta,
"Olette mukavia ihmisiä kaikki!"
"Hyvä porukka"
"Kiitos mukavalle henkilökunnalle"
"Marille kiitos joustavuudesta ja aina niin hyvällä tuulella! Muille kiitos positiivisuudesta ja avusta"
"Kiitän kaikkia siitä, että tallille on aina mukava tulla. Aina tervetullut olo ja aina saa apua + vastauksia kysymyksiin!"

Kehittämisideat koski suurelta osin vieläkin paremman järjestyksen ylläpitämistä, johon jokainen tallilla kävijäkin voi omalta osaltaan vaikuttaa. Muistaa viedä tavarat aina paikoilleen ja siivota jälkensä ja myös oman ratsunsa jätökset ja muistaa muistuttaa näistä asioista myös tallikavereitaan.
Olemme muuttaneet karsina järjestystä siten, että opetushevosille ja yksäreille on "omat" käytävät, toivomme, että tämä lisää järjestystä ja tavaroiden pysymistä paremmin omilla paikoillaan. Kiire ja levottomuus ei myöskään kuulu hevostallille, nautitaan kaikki ihanasta harrastuksesta ja hevosten tarjoamasta rauhasta. Jos joskus on aikaa voi hetken jäädä katselemaan hevosia tarhoissa ja laitumilla, rauhallista rouskutusta, käyskentelyä, rapsuttelua ja leikkiä, levollista tunnetta...
Pyrimme myös parantamaan hlökunnan tavoitettavuutta, hankkia otsalamppuja hevosten hakureissuja varten syksyn pimeneviin iltoihin, ja järjestää entistäkin monipuolisempia kursseja ja leirejä, yhteisiä teemapäiviä, talkoita jne. Tehdään myös yhteisvoimin tallin keittiöstä tila, jossa on viihtyisää esim. vanhempienkin odotella tuntien aikana. Kahvittelua, jutustelua, kissojen paijausta :)

Asiasta kolmanteen... Olemme päivittäneet kotisivuille jokaiselle hevoselle oman gallerian. Jos jollakin teistä on joitain hyviä kuvia tallin hepoista niin voitte lähettää niitä mulle, saatan lisätä niitä galleriaan. Tänne blogiin toivoisin myös teiltä hyvät oppilaat ja asiakkaat postauksia lempihevosistanne, unohtumattomasta kisamatkasta, onnistuneesta tunnista tai jostain muusta, minkä haluaisitte jakaa.
Asiakas kyselyssä tallin lempihevosiksi valikoitui samalla pistemäärällä Sami ja Aksu. Valittakoon ne siis vuoden 2014 suosikki ratsuiksi! Onneksi myös kaikki muutkin saivat pisteitä.- Mari

P.S. Tälle mun postaukselle on vielä jatkoa luvassa :)   

2 kommenttia:

  1. Tuolla on parit kuvat ja postausta lempihepasta ja unohtumattomasta kesäleiristä! http://lifeasmeandhorses.blogspot.fi/2014/12/joulukalenteri-luukku-2-leiriajatuksia.html?m=1

    VastaaPoista