keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Sitä samaa mitä ennenkin

Maanantaina alkoivat sitten virallisesti työt, jee!  Luulin tosin olevani tallityötekijä, mutta huomasin olevani enemmänkin siivooja,"toimisto apulainen" ja kahvinteenkeittäjä. Noh, mitäs pienistä, kuun ei pienetkään meistä... Okei, siirrytääs järkevämpiin aiheisiin.


Jodan ja Grosny ovat nyt löytäneet uudet, hyvät kodit ja viettävät nyt mukavaa elämää rauhallisessa maalaistallissa. Niiden tilalle tuli heti 2 uutta myyntihppaa: hieno, 17v ruuna kaunis valkoinen täysarabi Shah el Temareef, joka on kilpaillut matkaatsastuksessa kansaivälisiä kilpailuja ja 6v nuori, kehitykelpoinen kimo tamma Themachil. Eestinponit yllättivät ja osoittautuivat kelpo leiriponeiksi, ne tosin ovat edelleen kotia vailla. Eestinponeista videoita: Texas, EktorRivera ja Arsen. Pitkän harkinnan jälkeen päätimme laittaa myyntiin Orekin.

Tamma
Reef
Viime vklp olimme kisoissa Övergårdin tallilla. Lauantaina mentiin esteitä. Linnea aloitti esteratsastajan uranasa Maja kanssa ristikkoluokastaja sai porukan ainoana puhtaan radan
Jessica hyppäsi Samilla 60cm luokan 0/4 Mari meni Aubiksella 100 + 110. Metrissä pudotus ensimmäisellä esteellä, josta harmilliset 4vp. 110 0/4. Itse hyppäsin Cesarilla 90 + 100. Su mentiin koulua helpoissa luokissa Majalla, Samilla ja Anubiksella. Kaikki saivat ok prosentit ja Mari oli Anubiksella seitsämäntenä.
Valitattavasti kisoista ei kuvia löytynyt. :(

Muuten meillä kaikki jatkuu samaan malliin! Iltatunnit loppuivat viime viikolla, joten nyt meillä on vähä enemmän aikaa treenailla. Lähdemme parin viikon päästä Marin kanssa ehkä kenttäkisoihin, muuten kesän kisakalenteia ei juurikaan ole suunniteltu.


Ainiin, otin muuten Hiirin ylläpitoon! <3

- Ama

2 kommenttia:

  1. Paljonko ylläpito on 100-300€ arvio? Voiko myynnissä olevan ottaa ensin ylläpitoon vaikka kuukaudeksi ja myöhemmin ostaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa soitella/laittaa sähköpostia Sirjalle eestinponeista & Marille arabeista. :)

      Poista