torstai 19. kesäkuuta 2014

Kesäkuulumisia

Eipä ole taas hetkeen tullut päiviteltyä sivuja tai blogeja, mutta nyt ajattelin ottaa vähän säännöllisemmän päivittelyn "projektiksi"! :) Nyt täällä siis kirjoittelee Ama (olen "uusi" oppisopimus tallityöntekijä. Tai virallisestihan aloitan vasta 30.6 muuttaaa.).

Kesä on alkanut ihan mukavasti.Pari heppaa on myyty ja muutama tullut tilalle. Ollaan käyty parit kisat kiertelemässä, useimmiten jopa ihan hyvin tuloksin! Leirit sujuneet mutkattomasti ja kaikilla on ollut rento ja iloinen kesäfiilis. Nyt on menossa 3. leiri (maastoleiri). Nyt vielä on iltatunteja, joten välillä tallissa on arki ilataisin hieman hälinää. Kevätkausi 2014 loppuu 29.6 ja syyskausi alkaa 4.8. Tässäpä oli kuulumiset pikakelauksena, mutta tarkennetaas hieman. Elikkäs: Kevään aikana on myyty Wii, Pumpuli, Bolero, Zeus ja Anido. Vähän ikävähän niitä jäi, kaikki oli omalla tavallaan todella hienoja hevosia. Toivottavasti kuitenkin nyt viihtyät hyvin uusissa kodeissaan. <3

Uusia hevosia on 2 3/4 arabiruunaa, kuvankaunis kimo Jordan ja ruunikko Grosny. Kummallakin ratsastetaan kuolaimettomilla suitsilla. Ne ovat super kilttejä ja yritteliäitä, vaikkeivat kovin osaavia olekkaan. Ne toimivat useimmiten maastoissa ja iltatunneilla. Hevoset ovat myynnissä ja ne omistaa Erkki Kuvaja Videot: 
Jordan: https://www.youtube.com/watch?v=o9w7O05XQ3s
Grosny: https://www.youtube.com/watch?v=lyQftJ35Vgw
Myös Sirja toi 4 eestinponia Virosta. Ector, Arsen alias pallopää, Rivera ja Texas. Ponit siis käyvät leiri- ja iltatunneilla, mutta ovat myös myynnissä.

Kevään ja kesän aikana ollaan treenailtu ja käyty ahkerasti kisoissa. Tässä muutamia kisakuvia esteiltä Stall Sandbackenista 18.5:

Sonja & Orek 40cm
0/4
Ama & Ceasar,
80cm 0/0, 1.sija

Sini & Vallatu
60cm 0/0, 4. sija
Kaisa & Jogi 60cm, 0/0, 1.sija
Kreeta & Simba,
ristikko + 40cm 0/0


... Ja nyt häivyn syömään, mutta tässäpä siis hieman katsausta missä mennään! Ensi postaukseen lisää kisa- & valmennus juttua (mm. Tanja Kortelainen ja Saara Auvinen on käyneet pitämässä valmennuksia), kuvia - ja saa nyt nähdä mitä kaikkea innostun kirjoittelemaan ! HAUSKAA KESÄÄ KAIKILLE =)

- Ama

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti